Määhäää!

Ja ska väl lägga in ett litet inlägg här oxå XD, fast än ja inte har nåt att skriva, har ju inte vart i stallet nåt dom senaste två dagarna om man bortser från onsdag morgon då jag bara åkte till stallet åpå morgonen för att slänga ut hästarna men ja åkte ju lika fort som ja kom hahah XD

sen iaf så åkte jag till Amanda på onsadgs efter midagen och vart kvar där över natten :D ska tillbaka dit igen i eftermiddag för att sova över en natt till :D:D:D:D skojjigt värre!!

ja och Amanda tog en lång promenad men hennes voffsingar på kvällen och typ pratade om att det var dåligt att dom inte kan ha lite lägre klasser på lokal tävling även för storhäst!!!
plus att vi kom fram, till att det är nog för att folk inte vill ha ut kallblod eller gamla travare på tävlingar just för att dom är kallblod och lite tyngre eller för att dom är travare!!

MEn va fan är det för fel på ett kallblod, visst man kanske inte ska ge sig ut på sin stora otränade ardenner på en Lokal hopptävling, men iegntligen är det väl upp till ägaren själv att välja vad man vill gör amed sin häst, ja bryr mig inte mkt om vad andra gör med sina hästar, det är ju inte mitt val!!

och travare varför vill man inte ha med dom, det tycker ja är sjukt synd för det finns sååå månge sjukt fina travhästar därute som hoppar hus, ja blir såå glad när ja ser en fin travare som är med ute på tävlingsbanorna och som verkligen soppar banan med alla andra :D:D:D:D!!!!!!!!


Jag skulle även vilja ha kallblods SM, fjordningarna får ju ha ett SM varför kan inte det finnas ett vanligt kallblodssm oxå?? :D

jaja idag på eftermiddagen efter jobbet drar ja ut till stallet en snabbis och bara mockar och fixar allt annat lite snabbt innan ja drar hem till amanda igen!! :D

SEEE YAAA// Camilla

Kommentarer
Postat av: maja,siktar mot toppen inomhästsporten !

Sv ; JAA VAD KUL ! :D det blir en rolig resa :p <3

2011-05-28 @ 22:17:23
URL: http://superhorses.blogg.se/
Postat av: Lollo

Ja trist med alla fördomar! >.<

2011-05-30 @ 12:59:33
URL: http://lbrantsberg.blogg.se/
Postat av: maja,siktar mot toppen inomhästsporten !

JA ! bäst ! :D

2011-05-31 @ 20:21:44
URL: http://superhorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0